КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 03:02

    Головна » 2017 » Травень » 18 » ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІЙ ГРІ «БРЕЙН-РИНГ»
    11:27
    ВИКЛАДАЧІ ТА СТУДЕНТИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ІНТЕЛЕКТУАЛЬНІЙ ГРІ «БРЕЙН-РИНГ»
    1. квітня в розважальному комплексі «Адреналін» відбулася одна з найочікуваніших подій цього навчального року – гра за Кубок університету з «Брейн-ринг». Вечір як завжди був багатий на позитивний настрій, атмосферу адреналіну та інтелектуальної жаги до перемоги кожного учасника, а також неймовірну підтримку і переживання кожного глядача, що прийшов цього вечора до зали, аби підтримати своїх друзів та знайомих.
      Неймовірного шарму інтелектуальному вечору своєю неповторною манерою ведення та витонченим гумором задавав його ведучий – знаний в місті та університеті Олександр Молоткін.
      Судити конкурсну програму цьогоріч випало компетентному та безкомпромісному журі у складі: кандидата історичних наук, доцента, співробітника Інституту етнонаціональних досліджень імені Кураса Віталію Коцуру (голова журі); доктору історичних наук, професору, декану факультету фізичного виховання Віктору Куйбіді; викладачу Олександру Ладі; керівнику проектів ПП «Об’єднання Самопоміч», аспірантці Олені Вдовиченко та голові Наукового студентського товариства ПХДПУ ім. Г. Сковороди Оксані Луцик.
      На початку гри серед капітанів команд було проведено жеребкування, за яким команди протягом першої частини вечора попарно вступали в інтелектуальний батл, де визначались найсильніші команди, що в другому колі гри вже змагались одна з одною до тих пір, поки не було визначено команду переможця.
      Нагадаємо, згідно регламенту гри в «Брейн-ринг» кожна команда отримувала по 5 питань (загальних), і змагалась у тому, яка команда швидше та правильно після слова ведучого «Час», протягом 60 секунд роздумів, дасть відповідь на поставлене питання, натиснувши на спеціальну кнопку на столі. Якщо команда, яка натиснула кнопку першою давала невірну відповідь, то в команди суперника було додаткових 20 секунд на роздуми та дачу іншої відповіді. Коли ж у грі випадала нічия, то команди отримували ще по 2 додаткових питання.

    Гра видалась безкомпромісною та важкою, але водночас цікавою і багатою на безліч веселих ігрових моментів, дотепних варіантів відповідей на витончені питання чи не з усіх галузей сучасних наук. Команди то вирівнювали рахунки, то вибивались вперед. Врешті, як і в кожній грі, викристалізувались свої переможці та переможені. Позиції цьогоріч поділились таким чином:
    І місце виборола команда історичного факультету «Deus Vult» (що з латинської перекладається як «Бог хоче») на чолі з капітаном Олексієм Остапчуком. Переможці отримали перехідний кубок та головний грошовий приз від ректора університету – 1000 грн.
    ІІ місце здобула команда педагогічного факультету «По лікті в крейді», що отримала 500 грн з призового фонду та торт. Окрім того, капітан команди Марина Хоменко була обрана кращим капітаном та винагороджена книгою директора Google по роботі з персоналом Ласло «Робота рулить» від голови фракції міської організації Переяслав-Хмельницької організації партії «Об’єднання «Самопоміч», колишнього випускника університету, нинішнього аспіранта Максима Іващенка. Варто відмітити, що ця книга входить до списку 15 кращих бізнес-книг 2015 року за версією Business Insider та названа бестселером видань New York Times та Wall Street Journal, а журнал Forbes назвав її однією з найкращих книг для лідерів.
    ІІІ місце цьогоріч здобула команда філологічного факультету «Синій Пегас» (капітан – Марія Драч), що отримали 300 грн призового фонду та торт.
    IV місце цьогоріч належить команді факультету фізичного виховання «Максимум» та її капітану Євгену Сичу. Вони отримали подарунковий сертифікат на сет «Студент» від кав’ярні «Еклер».
    V місце у фінансово-гуманітарного факультету «Плюс на мінус» під головуванням Анастасії Москаленко, старання яких було винагороджено подарунковим сертифікатом на похід команди у міський кінотеатр «3D Cinema» на будь який фільм що прийдеться їм до смаку.
    VI місце зайняла команда природничо-технологічного факультету «Унікум» (капітан – Ярослав Мороз), що отримали подарункові блокноти й олівці з логотипом політичної партії «Самопоміч» від місцевого осередку партії.
    Всі команди отримали грамоти від організаторів – Ради Молодих Учених університету та Наукового студентського товариства ПХДПУ ім. Григорія Сковороди.
    І хоч цьогоріч, за рішенням оргкомітету, «Брейн-ринг» і не мав творчої частини, та талантів в рамках шоу не бракувало: своїм енергійним танцем інтелектуально-розважальне шоу відкрили чарівні дівчата з танцювального колективу «Вольтаж», а протягом вечора своїми вокальними талантами присутніх радували знані університетські співаки – романтичний Максим Рудич та запальний Максим Левченко.
    Та справжньою родзинкою вечора стало обіцяне та довгоочікуване всіма студентами змагання між викладачами, що поділилась на дві команди: команда викладачів «Із досвідом»(Леся Коцур, Андрій Дем’яненко, Катерина Варивода, Руслана Потапенко, Юрій Козубенко) та «Збірна викладачів»(Вячеслав Редзюк, Світлана Герасіна, Діана Животівська, Ольга Мусіяченко, викладач циклової комісії суспільних дисциплін і правознавства Університетського коледжу Київського університету імені Бориса Грінченка) та Тарас Сафонюк). У ході запеклої гри з рахунком 2:3 перемогу здобула «Збірна викладачів».
    Наукове студентське товариство висловлює глибоку вдячність друзям та партнерам і спонсорам, які наповнили призовий фонд заходу та без яких було б просто неможливо уявити проведення цьогорічного «Брейн-ринг»: Переяслав-Хмельницька міська організація партії «Об’єднання «Самопоміч», Гостинний дім «Покровський», салон «Імперія краси», «АвтоПасЛайн», кав'ярня «Еклер», кінотеатр «3D Cinema».
    До зустрічі у новому сезоні ігор «Брейн Ринг»!
    Тримайте інтелектуальну хвилю разом з нами!

    Переглядів: 403 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz