КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 21:44

    Головна » 2012 » Травень » 16 » Візит до Польщі
    15:54
    Візит до Польщі

    У середині травня делегація з нашого вишу, у складі якої були професор Надія Коцур, доцент Любов Лохвицька та старший викладач Віталій Коцур, відвідала братню Польщу. Програма візиту передбачала участь у Міжнародній міждисциплінарній науковій конференції «Методологічні проблеми дослідження керованих груп», зорганізованою Вроцлавським університетом, Польським соціологічним товариством, Міжнародним товариством наук з безпеки, що проходила 10-11 травня 2012р. у м. Вроцлав (Польща). Під час конференції виступи наших науковців були уважно прослухані і їх зміст зацікавив присутніх .Наступний день був також насиченим, оскільки відбулося підписання договору про співпрацю між нашим університетом та Академією Бізнесу в Домброві Гурнічій, в якій студенти здобувають освіту за майже такими ж спеціальностями, як і у місцевому виші. Зокрема, цей заклад має такі факультети: педагогіки, економіки, англійської філології, інформаційних технологій та інші. Слід зазначити, що в нашого університету вже є підписані угоди співпраці з багатьма вищими навчальними закладами Польщі, серед яких Академія фізичного виховання імені Броніслава Чеха (Краків), Глівіцька вища школа бізнесу та ін.

    12 травня 2012 р. у м. Краків відбулися ІV Загальні збори представників наукового комітету Європейської Асоціації з Безпеки, серед яких була і наша делегація. Між місцевим вишем та Асоціацією вже впродовж 12 років існує тісна співпраця у рамках підписаного договору. На зборах зі звітом виступив президент проф. Лешек Ф. Коженьовскі. За повісткою дня було внесення змін до Статуту та кадрові питання. Щодо цього, Любов Лохвицьку було обрано секретарем бюро української гілки Асоціації. Наостанок відбулося нагородження членів Європейської Асоціації з Безпеки за вагомий внесок у становлення і розвиток науки Сек’юритології. Нагороду – пам’ятну статуетку Асоціації отримав Віталій Коцур, який з цієї теми захистив дисертацію.

    Переглядів: 666 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz