КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 01:41

    Головна » 2015 » Грудень » 17 » ЗАСІДАННІ ВЧЕНОЇ РАДИ
    15:46
    ЗАСІДАННІ ВЧЕНОЇ РАДИ

    На спільному засіданні Вченої ради та ректорату, яке відбулося 14 грудня 2015 року, розглядалися наступні питання:

    1. Затвердження правил прийому до університету в 2016 році.

    Відповідальний секретар приймальної комісії Василь Якуба розповів про особливості вступної кампанії 2016 року. Він наголосив, щоприйом заяв та документів у паперовій або електронній формі від вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти розпочинається 11 липня 2016 року. Строки вступної кампанії на навчання на основі ступенів бакалавра, магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста, а також освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста при вступі на навчання за цим самим ступенем або освітньо-кваліфікаційним рівнем за усіма формами навчання визначаються Правилами прийому. При цьому зарахування на навчання за кошти державного бюджету закінчується не пізніше 15 вересня. Школярі, які бажають вступити на денну форму навчання подають документи лише в електронному вигляді. Всі інші категорії вступників подають заяви тільки в паперовій формі. Вони можуть подавати не більше 15 заяв на 5 спеціальностей (спеціалізацій), на яких передбачено прийом за державним замовленням. Програми творчих конкурсів розробляються і затверджуються вищими навчальними закладами не пізніше ніж за три місяці до початку прийому документів. Не допускається введення до творчих конкурсів завдань, що виходять за межі зазначених програм. Програми творчих конкурсів обов'язково оприлюднюються на веб-сайтах вищих навчальних закладів. У програмах творчихконкурсів повинні міститися критерії оцінювання до кожного з них.2. Затвердження положень про приймальну комісію.

    Василь Якуба зробив акцент на тому, що організацію прийому вступників до вищого навчального закладу здійснює приймальна комісія, склад якої затверджується наказом керівника вищого навчального закладу, який є її головою. Приймальна комісія діє згідно з положенням про приймальну комісію вищого навчального закладу, затвердженим вченою радою вищого навчального закладу у відповідності до Положення про приймальну комісію вищого навчального закладу, затвердженого наказом МОН від 15 жовтня 2015 року № 1085. Положення про приймальну комісію вищого навчального закладу оприлюднюється на веб-сайті вищого навчального закладу.Усі питання, пов’язані з прийомом до вищого навчального закладу, вирішуються приймальною комісією на її засіданнях. Рішення приймальної комісії оприлюднюються на веб-сайті вищого навчального закладу, як правило, в день прийняття, але не пізніше дня, наступного після прийняття.

     

    Переглядів: 435 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz