КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 17:12

    Головна » 2016 » Березень » 22 » ЗАВДЯКИ СТАЖУВАННЮ В РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ АКТИВНА СТУДЕНТСЬКА МОЛОДЬ НЕ ЛИШЕ РОЗШИРИЛА СВІЙ КРУГОЗІР, А Й НАБУЛА НОВОГО ДОСВІДУ
    14:37
    ЗАВДЯКИ СТАЖУВАННЮ В РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ АКТИВНА СТУДЕНТСЬКА МОЛОДЬ НЕ ЛИШЕ РОЗШИРИЛА СВІЙ КРУГОЗІР, А Й НАБУЛА НОВОГО ДОСВІДУ

    У рамках реалізації комплексної програми підтримки та розвитку молоді Переяслав-Хмельницького району на 2015—2020 роки«Молодь Переяславщини» студенти Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди на базі відділу підтримки освітніх ініціатив, професійного розвитку та кар’єри здійснюють додаткову освітню підготовку за програмою вищого навчального закладу «Молодіжний кадровий резерв—2016».

    З 3 по 11 березня цього року студенти університету пройшли стажування в Переяслав-Хмельницькій районній державній адміністрації. Протягом п’яти днів активісти ознайомилися із роботою адміністрації. Мали можливість безпосередньо на практиці попрацювати у відділах на рівні із фахівцями підрозділів. Стажування складалося з двох етапів: перший етап передбачав ознайомчо-навчальну практику в управліннях, відділах та секторах райдержадміністрації, тематичні зустрічі з керівниками структурних підрозділів. На другому етапі стажування учасники презентували управління, відділи та сектори, в яких вони проходили практику, розповідаючи про особливості роботи державного службовця у тій чи іншій галузі.

    Студенти набули нового досвіду, розширили свій кругозір, підвищили власну конкурентоспроможність на молодіжному ринку праці, отримали право участі у програмах, що покликані сприяти формуванню молодіжного кадрового резерву.

    11 березня в приміщенні Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації відбулося урочисте вручення дипломів програми за участю голови адміністрації Григорія Дубини та студентської ради Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Студенти охоче розповіли Григорію Івановичу про діяльність підрозділів, у яких вони мали можливість проходити стажування.

    Голова адміністрації подякував студентам за проявлену ініціативу, адже саме за такими людьми — майбутнє нашої держави. Лише спрямовуючи всі сили на навчання та розвиток себе як особистості, вони зможуть бути конкурентоспроможними на ринку праці. Насамкінець Григорій Дубина додав, що буде радий бачити ініціативну молодь з новими поглядами на життя у стінах районної державної адміністрації та закладах району. До речі, нині в Переяслав-Хмельницькій районній державній адміністрації є відкриті вакансії: спеціаліста юридичного відділу, відділу освіти, з питань мобілізаційної роботи, тому випускники університету мають можливість на конкурсній основі поповнити ряди фахівців адміністрації.

    Інформація редакційно-видавничого відділу університету

    Переглядів: 406 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz