КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 09:05

    Головна » 2017 » Березень » 4 » ЗБІРНА СТУДЕНТОК УНІВЕРСИТЕТУ ВП’ЯТЕ ВИГРАЛА ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР
    11:00
    ЗБІРНА СТУДЕНТОК УНІВЕРСИТЕТУ ВП’ЯТЕ ВИГРАЛА ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР

    Напередодні жіночого свята 2 березня в нашому місті пройшов дев’ятий волейбольний турнір присвячений міжнародному жіночому дню. Цього року участь у змаганнях взяли 7 команд із міста та району.
    Згідно положення шість команд розділили на дві підгрупи по три команди. Переможці підгруп виходили до фінальної частини де до них приєднувались волейболісти Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Команда студенток взяла участь в турнірі у такому складі: Аліна Козлова, Оксана Семененко, Олена Бондаренко, Світлана Дробот, Вікторія Чередник, Яна Чорнобай, Марія Корх. І в іграх між ними, і визначились переможці та призери волейбольного турніру. Без особливих складнощів із першої підгрупи вийшла команда дівчат Ташанської школи. Вони перемогли своїх суперниць із міських шкіл 4 та 5 з однаковим рахунком 2:0. У другій підгрупі до якої ввійшли команди центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів, та дві учнівські команди шкіл із Студеників та Поліг Вергунів найкраще зіграли студениківці.
    Студентки без особливих труднощів переграли своїх конкуренток і вп’яте поспіль посіли перше місце в турнірі. Зазначу, що з дев’яти турнірів команда університету брала участь шість раз. Найневдалішим для них був турнір у 2012 році. Тоді вони у фіналі поступили волейболісткам із Студеників і зайняли друге місце.

    Організатори турніру спортивний клуб «Ветеран» та відділ з питань фізичної культури та спорту міської ради вдячні профспілковим організаціям працівників освіти міста та району за подарунки призерам та учасникам турніру, а також дирекції Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти за надання залу для проведення турніру.

     
    Переглядів: 345 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz