КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 02:12

    Головна » 2011 » Листопад » 2 » Здобутки ВУЗу
    20:19
    Здобутки ВУЗу

     З 18 по 20 жовтня 2011 року в Київському палаці дітей та юнацтва проходила ІІІ Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті», яку організували Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий світ». Її метою було узагальнити і всебічно представити широкій громадськості, педагогам, фахівцям та науковцям досвід інноваційної діяльності освітніх закладів, їх здобутки, упровадження інформаційних, телекомунікаційних, комп’ютерних систем, визначити і обговорити пріоритетні проблеми подальшого удосконалення процесу навчання і виховання.
         На виставці було представлено 25 регіонів України, 540 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукові установи, навчальні центри, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, фонди, і підприємства, які працюють на терені освіти. А саме: 87- університетів, академій, інститутів, наукових установ, коледжів, технікумів; 416 – післядипломних установ освіти, профтехучилищ, шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних освітніх закладів; 46 – підприємств, компаній, фірм – виробників засобів навчання, видавництв, засобів масової інформації. У перший день виставку урочисто відкрили Борис Жебровський, Заступник міністра освіти і науки, молоді та спорту України та Василь Мадзігон, Перший віце-президент Академії педагогічних наук країни. Вони привітали учасників, побажали успіхів у роботі виставки, познайомили з експозиціями.
       ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» взяв активну участь у виставці. Василь Якуба, який безпосередньо представляв наш навчальний заклад, наголосив, що протягом роботи виставки проводилась електронна презентація вузу засобами найсучаснішої комп’ютерної та відеотехніки. На виставці були представлені методичні розробки, підручники та електронні посібники. На 103 семінарах, конференціях та круглих столах відбулося обговорення питань, пов’язаних із актуальними проблемами сучасного розвитку освіти. Гідно був презентований наш вуз колективом художньої самодіяльності.
       Наш університет був нагороджений золотою медаллю в номінації «Інновації у використанні інформаційно-комунікативних технологій в освітньому процесі». Почесними дипломами за особистий внесок в удосконалення процесу навчання було нагороджено ряд викладачів та звісно ректор. так як він завжди є ініціатором новітнього.
    Переглядів: 553 | Додав: admingy | Рейтинг: 5.0/1
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz