КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 06:26

    Головна » 2012 » Листопад » 15 » МОЛОДІЖНА НАУКА ПРОСУВАЄТЬСЯ ВПЕРЕД
    16:04
    МОЛОДІЖНА НАУКА ПРОСУВАЄТЬСЯ ВПЕРЕД

    15 листопада цього року на факультеті педагогіки та психології студентами спеціальності «Дошкільна освіта» (кафедра педагогіки і методики дошкільної освіти) був проведений науковий круглий стіл на тему «Використання спадщини педагогів-класиків у практиці сучасної дошкільної освіти». У ході проведення наукового круглого столу були обговорено життєвий шлях та педагогічну діяльність К. Д. Ушинського,  С. Ф. Русової, А. С. Макаренка та В. О. Сухомлинського.

    Круглий стіл відкрила декан факультету Ліана Яценко, яка подякувала науковому студентському активу за організацію круглого столу та побажала успіхів у його проведенні. У прикінцевому слові декан  запропонувала організувати наукову студентську конференцію на  міжнародному рівні. Наступною виступила заступник декана факультету з наукової роботи Любов Лохвицька, яка побажала студентам успіхів у проведенні круглого столу та зазначила на наявні на факультеті міжнародні наукові зв’язки.

    Також на круглому столі були присутні викладачі кафедри педагогіки та методики дошкільної освіти: Тамара Андреєва,  Світлана  Дем’яненко, Інна Мисан, Людмила Білоусько, Олена Чернякова.

    На круглому столі було присутньо 65 осіб. Наприкінці було проведено обговорення прослуханого про кожного із вчених та підняті дискусійні питання. Студенти були активними і аргументовано висловлювали свої думки стосовно теми.

    Для студентів цей круглий стіл був досить цікавим. Багато чого вони взяли для себе корисного і будуть впроваджувати у власній педагогічній діяльності, спочатку під час практики, а згодом і в професійній роботі.
    Переглядів: 479 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz