КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 13:33

    Головна » 2016 » Листопад » 24 » СТУДЕНТОМ БУТИ – СПРАВЖНЄ СВЯТО!
    12:51
    СТУДЕНТОМ БУТИ – СПРАВЖНЄ СВЯТО!

    Міжнародний день студентів – щорічне свято студентської активності, що відзначається 17 листопада. Це свято, яке не знає національностей і віку. Це свято, коли на всій нашій неосяжній планеті у цей день святкують і веселяться представники одного соціального класу, окрема категорія людства – студенти. Студентські роки – найщасливіші, найвеселіші, найбезглуздіші, найемоційніші.

    Студент – це не звання чи професія. Це стан душі людини. І напевне, один із найчудовіших. Бути студентом – означає бути незалежним, неупередженим, безстрашним, вірити в свої сили.

    Із самого ранку в дружній університетській родині панував святковий настрій. А допомагали його дарувати студенти усіх факультетів вишу. Навкруги святкові плакати з привітаннями, повітряні кульки, на обличчях в усіх привітні посмішки.  Студенти факультету педагогіки і психології,  дарували всім «Солодкі передбачення» на весь  рік.

    З нагоди свята в Переяслав-Хмельницькому університеті імені Григорія Сковороди відбувся святковий концерт. З вітальними словами до студентів та гостей свята звернувся ректор вишу Віктор Коцур. Він розповів про історію започаткування свята та побажав, щоб роки навчання в університеті запам’яталися їм на все життя, адже свято студента – це свято гідності, свободи, мужності та життєвих сил. До вітальних слів долучився проректор з наукової роботи Сергій Рик, побажавши винуватцям свята міцного здоров’я, звершень у навчанні, благополуччя, злагоди та залишатися завжди цілеспрямованими.

    Наші студенти надзвичайно талановиті, наполегливі, цілеспрямовані, беруть активну участь у конкурсах, олімпіадах, спортивних змаганнях і завжди виборюють призові місця. Тому за наполегливість і працелюбство на шляху до знань, високе почуття обов’язку, вагомий внесок у розвиток  самоврядування та з нагоди Дня студента активних студентів вишу було нагороджено грамотами та подарунками.

    А родзинкою свята стали музичні вітання від Марини ІвашкуЮлії КанбаровоїЛілії ОнишківТетяни ГріневичЮлії ЖупиниАзубіке ЧіджокєВікторії Корзун, Анастасії ПетровоїМаксима Рудича. Шквал емоцій зірвав виступ керівника соціально-гуманітарного відділу Андрія Іващенка. Танцювальні номери подарували хореографічна студія «Фантазія» під керівництвом Тетяни Ковшун, хореографічна студія«Перлина» (керівник Ірина Марченко) та зразковий хореографічний колектив «Вольтаж».

    А що означає бути студентом Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди?  Про це розповіли  наші студенти:

    Іван Новиков – студент 4 курсу природничо-технологічного факультету:

    Студентський час – це не просто звичайні будні, це чудові дні, які дарують великий багаж знань, досвід і впевненість. Бути студентом – означає навчатися плідно, здобувати знання, які мені знадобляться в майбутньому, знаходити нові цікаві знайомства.

    Коли ти студент, ти не маєш ніяких турбот, тож потрібно цінувати цей час, щоб потім не шкодувати про втрачене.

    Олег Хомич – студент 1 курсу історичного факультету:

    Я надзвичайно щасливий, що поповнюю свою духовну скарбницю саме в Переяслав-Хмельницькому університеті імені Григорія Сковороди. Студент – це досить цікаво і поважно. Саме студенти повністю відчувають весь смак життя. Для мене бути студентом – це ніби іти вдаль, де чітко видно шлях. Це ноша, котру легко нести та нагороди якої приємно отримувати. Тому цінуйте свій студентський час і насолоджуйтесь навчанням.

    Олександр Ткаченко – студент 1 курсу природничо-технологічного факультету:

    - Бути студентом – це найкращий шанс здобути вищу освіту і знайти себе в житті. Це означає бути особою, незалежною від інших. Самостійно навчатися, досягати тих чи інших вершин, отримувати стипендію і витрачати її за власним розсудом. Студентські роки – це період життя людини, коли вона переходить від опіки батьків до самостійного життя. І це дійсно захоплююче.

      Владислав Олексієнко, Альона Бунчук – студенти 1 курсу факультету педагогіки та психології:

    - Носити звання студента Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди – це честь та гідність для будь-якої людини в нашій державі. Бути студентами означає бути відповідальними, працьовитими, наполегливими! Період студентського життя – це найкращий період для кожного з нас. Це звання одержує той, хто бажає вчитися.

    Ольга Костюкевич – студентка 3 курсу педагогічного факультету:

    - Для мене бути студенткою нашого вишу – це найбільше щастя на землі. Це дуже велика честь, адже не всі можуть стати студентами.  Для цього потрібні знання, витримка, наполегливість і ще багато зусиль. Студенти – це велика родина, до якої належу і я.Тому я рада, що я студентка!

    Сергій Редька – студент 2 курсу історичного факультету:

    - Студентство – це найцікавіший період будь-якої людини. Це нові знайомства, нові друзі, і головне справжні, адже за час навчання в університеті розумієш хто твій справжній друг. Навчаючись у нашому виші, я зустрів багато приємних людей, щирих і відвертих, знайшов багато друзів, з якими ми стали  однією дружньою сім’єю, яка, напевне, буде цінувати та берегти в пам’яті свою молодість – студентство.

    Оксана Луцик – студентка 5 курсу історичного факультету:

    Кожен, будучи студентом, прокладає свій шлях у майбутнє. І в залежності від того, яке каміння ми прокладемо собі на цьому шляху, така й у нас буде дорога. Я щаслива від того, що навчаюся в цьому вищому навчальному закладі, оскільки розумію, що піднялася ще на одну сходинку вище. Студентське життя загартовує, готує мене до дорослого життя.

    Носити звання студента - це цікава і захоплююча праця. Перевіряю, на що здатна, порівнюю, чого досягла, і, звичайно, оволодіваю майбутньою професією. Також це великий шанс долі реалізувати себе, здійснити задумані плани. Саме цим я зараз займаюся в Науковому студентському товаристві вишу. 

    Дарина Овчиннікова – студентка 6 курсу педагогічного факультету:

    - Студент – це вже певний рівень у досягненнях людини. Це ще один щабель вгору. Студент – це не школяр, але й не фахівець – це певна проміжна ланка між цими двома поняттями. Я навчаюся в прекрасному університеті з чудовими одногрупниками, нас навчають прекрасні педагоги – фахівці своєї справи.  Тому я пишаюся своїм званням – студентка!

    За своє життя людина проходить безліч етапів розвитку. Одним із найдовших і найважливіших етапів є навчання. Кожен із нас надовго запам’ятає свої студентські роки, які будуть найкращими спогадами в майбутньому.

    Звичайно, бути студентом – весело, а безупинний вир університетського життя затягує: друзі, навчання, сесії, атестації, вечорниці, семінари, дискотеки… От хіба це не чудово?

    Дорогі студенти, цінуймо і бережімо те, що ми маємо…

    Переглядів: 380 | Додав: admingy | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz