КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 15:07

    Головна » Архів матеріалів

    18-20 березня 2014 року у Виставковому центрі «Київ Експо Плаза» відбулась  головна подія освітньої галузі — п’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014».  Організаторами виступили: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

    У відкритті заходу взяли участь в. о. першого заступника Міністра освіти і науки Інна Совсун, Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Лілія Гриневич, Президент Національної академії  педагогічних наук України Василь Кремень, директор компанії «Виставковий світ» Світлана Рудь ... Читати далі »

    Переглядів: 452 | Додав: admingy | Дата: 21.03.2014

    Вітаєм Вас із Новим роком,
    З всіма Різдвяними Святами!
    Нехай життя із кожним кроком
    Ваш дім наповнює скарбами!
    Хай сонце радо Вас вітає,
    Кує зозуля літ багато,
    Здоров’я з пишним короваєм
    Приходить в б
    удні і на свято!
    Нехай тепло людських сердець
    Вам душу щиро зігріває,
    І переможних справ вінець
    Хай Вашу голову вінчає!
    Хай ширшим стане друзів коло:
    Протягне руку всякий стрічний,
    І буде кожен день казковим
    Як ніч Різдвяна й Новорічна!
    ... Читати далі »
    Переглядів: 552 | Додав: admingy | Дата: 31.12.2013

    Новий рік – свято чудес… Саме в цю загадкову пору зникає різниця між казкою та дійсністю. Це дивний час, коли вдень дорослі та діти разом ліплять сніговика, а вночі очікують на появу гостей із далекого Північного полюсу – Діда Мороза та Снігуроньки. ... Читати далі »

    Переглядів: 707 | Додав: admingy | Дата: 27.12.2013

    Щороку в грудні світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера — свято людей, які безкоштовно працюють на користь інших. Із цієї нагоди в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Григорія Сковороди відбувся круглий стіл, в якому взяли участь активісти волонтерського руху. Присутніх привітала куратор волонтерського загону «Милосердя», керівник музею освіти та історії університету Світлана Чернецька. У своєму виступі Світлана Юріївна підкр ... Читати далі »

    Переглядів: 587 | Додав: admingy | Дата: 20.12.2013

    18 грудня у Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті розпочалися заходи з відзначення новорічно-різдвяних свят. Цього дня в холі вишу відбулася акція «Смачні шашки», присвячена Дню святого Миколая. Студентам та співробітникам закладу запропонували зіграти у шашки, але в доволі незвичний спосіб – не звичайними шашками, а печивом. Хто вигравав – ... Читати далі »

    Переглядів: 490 | Додав: admingy | Дата: 19.12.2013

    12 грудня 2013 року зі студентами Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди були проведені комплексні практичні заняття з евакуації мешканців гуртожитку на випадок пожежі. Організаторами виступили експлуатаційно-технічний відділ під керівництвом проректора з науково-практичної роботи Валерія Троценка,  ... Читати далі »

    Переглядів: 542 | Додав: admingy | Дата: 13.12.2013

    Історичний розвиток нашої цивілізації на всіх етапах свого становлення постійно перетинался з одними і тими ж питаннями, які надалі були окреслені і узагальнені в цілісне поняття - права людини. Це сталося з абсолютно природних міркувань, так як всілякі утиски одних людей іншими завжди викликали відповідну і таку ж типову ситуацію, коли розклад сил по тим чи іншим причинам змінювався, а суспільство все ж прагнуло до деякої стабільності. У пору згадати знамениті слова з біблійного Писання: «Що посіє людина, те й пожне».
    У сучасному світі права людини стали кваліфікуватися за цілою низкою напрямів. Це особисті права, які передбачають н ... Читати далі »
    Переглядів: 548 | Додав: admingy | Дата: 10.12.2013

    Уже вдруге поспіль ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» спільно зі студентською радою університету та ВМГО «Національний студентський союз» проводять Міжнародну конференцію «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студенів та сприяння якості освіти». Це дійство приурочене 291-й річниці видатного українського філософа Григорія Сковороди. Тривала ця конференція три дні – з 29 листопада по 1 грудня 2013 року. До нас завітало багато учасників, у тому числі й представник із Білорусі.

    У перший день було офіційне відкриття конференції. Із вітальними словами виступили керівник навчально-наукового відділу ... Читати далі »
    Переглядів: 849 | Додав: admingy | Дата: 09.12.2013

    театр «BROADWAY» продовжує дарувати своїм шанувальникам постановки нових п’єс. Вистави театру відрізняються глибоким психологізмом, яскравими нестандартними сюжетами, своєрідним гумором. Цього разу на студентів та співробітників вишу чекала п’єса «Рококо». Її режисерами виступили Дарина Шавлович та Олександр Лізун.
    Переглядів: 491 | Додав: admingy | Дата: 09.12.2013

    23 листопада, в Україні відбудуться заходи в пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 рр. До 80-річча геноциду у всіх містах України запалять свічки (акція "Запали свічку пам’яті"). 
    Згідно з Указом Президента України, починаючи з 2000 р. у четверту суботу листопада в нашій державі щорічно відзначається День пам'яті жертв Голодомору і політичних репресій.28 листопада 2006 р. Верховна Рада України ухвалила Закон "Про Голодомор 1932-1933 років в Україні", в якому Голодомор визнано геноцидом українського народу.Жертвами Голодомору стали мільйони українців. Їх імена, їхня точна кількість ніколи не буде записана, але ми не повинні забувати, щ ... Читати далі »
    Переглядів: 465 | Додав: admingy | Дата: 23.11.2013

    « 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 51 52 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz