КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 20:15

    Головна » Архів матеріалів
    Переглядів: 525 | Додав: admingy | Дата: 03.12.2014

    Шановні освітяни! Щиро вітаю Вас з професійним святом - Днем працівника освіти! Бажаємо Вам здоров'я, витримки, довгих та щасливих років життя. Нехай Ваша професійна нива поповнюється новими вагомими здобутками, всі Ваші починання стають успішними, а життєвий оптимізм приносить впевненість у завтрашньому дні. Нехай теплі слова подяки щодня лунають з вуст Ваших вихованців, а кожен випускник вклоняється Вам за Ваш індивідуальний внесок у формування його особистості. Бажаємо, щоб Ваші серця завжди зігрівала любов, а душевний спокій охороняло родинне тепло. Нехай Вам завжди всм ... Читати далі »

    Прикріплення: Картинка 1
    Переглядів: 519 | Додав: admingy | Дата: 03.10.2014

    Вшановуємо загиблих і живих,
    Тих, хто загинув, захищаючи Вітчизну,
    Імена навіки запам’ятаємо їх,
    Життя вони свою за нас віддали.
    З кожним роком все коротше ряд
    Очевидців тих боїв кривавих,
    Нехай же вибухи більше не гримлять,
    Чи не турбують застарілої рани.
    Ваш героїчний подвиг не забути,
    Нехай року тікають невблаганно,
    Але бузку оксамитова кисть
    В вашу честь цвіте неопалима!
     


     

    Переглядів: 538 | Додав: admingy | Дата: 08.05.2014

    Знову, над світом піднімаючи
    все вище чистоту небес,
    злітає юний вітер травня
    до нас з обіцянкою чудес.
    Нехай буде це свято світлий.
    Ми вітаємо вас, і знову
    бажаємо щоб і вам, і дітям
    дарувала лише радості любов;
    Від душі всіх вітаємо
    з молодим дзвінким травнем.
    Нехай він буде самим світлим,
    найдобрішим Привітному,
    в літо двері відчиняє,
    щедро обдаровує щастям.

     

    Переглядів: 510 | Додав: admingy | Дата: 01.05.2014

    25 квітня, напередодні 28-річниці з дня Чорнобильської трагедії, викладацький та студентський колективи Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди вшанували світлу пам’ять всіх загиблих і постраждалих внаслідок аварії. Студенти, викладачі та співробітники закладу повели мову про мальовничий древній поліський край, убитий радіацією, поглянули на Чорнобильську катастрофу не тільки як на техногенну, але й під іншим кутом зору — гуманітарним, і замислились над тим, що українці втратили в історичному, культурному, природничому та мистецькому значеннях: до аварії на Поліссі зберігалися, як ніде в Україні, найдавніші звичаї, традиції культури та побут ... Читати далі »

    Переглядів: 528 | Додав: admingy | Дата: 28.04.2014

    Одним із ключових напрямків діяльності Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди є участь вишу в різних виставках, особливе місце серед яких належить Міжнародній спеціалізованій виставці “Освіта та кар’єра”. Цьогоріч вона відбувалася 10-12 квітня в Київському палаці дітей та юнацтва м. Києва. У рамках події також відбулася презентація закордонних навчальних закладів «Освіта за кордоном». На сьогоднішній день виставка є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в нашій державі та за кордоном і надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників вищих навчальних закладів.

    Органі ... Читати далі »

    Переглядів: 546 | Додав: admingy | Дата: 15.04.2014

    Незабутні емоції, шалений драйв та безліч позитивної енергетики панували 3 квітня в актовій залі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди. Відбувся довгоочікуваний фінал КВН «КУБОК РЕКТОРА – 2013-2014».

    Чемпіонат КВН проходив за спонсорської підтримки ректора університету Віктора Коцура та нічного клубу «Адреналін».

    У фіналі гри взяли участь п’ять команд: «Третій поверх» (природничо-технологічний факультет), «Лисий і Левада» (філологічний факультет), «Без прописки» (фінансово-гуманітарний факультет), «Збірна якихось людей» (факультет педагогіки ... Читати далі »

    Переглядів: 537 | Додав: admingy | Дата: 07.04.2014

    25-26 березня в Переяслав-Хмельницькому педагогічному університеті імені Григорія Сковороди відбулася толока із благоустрою, озеленення та покращення санітарного стану території університету.

    Попередньо був створений штаб, який розробив план прибирання та розподіл обов’язків. Прибирання здійснювалося довкола магазину «Любава», гуртожитків та Стогніївського шляху.

    Викладачі, студенти, працівники соціально-гуманітарного відділу, а також кураторський склад університету зібралися на університетській площі. Студенти були захоплені ідеєю зустрітись разом не тільки в час навчання, але й попрацювати дружно на свіжому повітрі.

    Навчальний заклад забезпечив ... Читати далі »

    Переглядів: 517 | Додав: admingy | Дата: 28.03.2014

    16 років тому Переяслав-Хмельницький Державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, що на Київщині започаткував футзальний турнір пам’яті завідувача кафедри фізичного виховання Юрія Михайловича Лізньова.

    Цього року організатори вирішили провести його лише за участю університетських команд: Збірна 5 – 6 курсів, збірна 3 курсу, збірна 2 курсу та команда викладачів.

    Дружина Юрія Михайловича – Валентина Іванівна Лізньова подякувала всім за участь у змаганні, за те, що пам’ятають та шанують Юрія Лізньова і побажала перемоги сильнішому. Перед тим, як розпочати турнір учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять викладача, та делегували ... Читати далі »

    Переглядів: 593 | Додав: admingy | Дата: 21.03.2014

    « 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 51 52 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz