КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 08.05.2024, 20:50

    Головна » Архів матеріалів
    Від щирого серця вітаємо зі святом 1 Травня!

    Зичимо щастя, здоров’я, весняного тепла! Натхнення, творчої праці! Хай першотравневі свята принесуть Вам і Вашим близьким радість та задоволення! Хай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!

    Переглядів: 584 | Додав: admingy | Дата: 01.05.2013

    Кафедра української і зарубіжної літератури та методики навчання є однією з найкращих за результатами рейтингу наукової роботи університету. Викладачі активно впроваджують норми Болонської Декларації, на сучасному рівні оформили всі необхідні матеріали з дисциплін літературознавчого циклу у спеціальні науково-методичні комплекси, які супроводжуються рекомендаціями для студентів. Кредитно-модульна система викладання та особистісно орієнтоване навчання є засадами викладацької діяльності кафедри. 
    Члени кафедри активно підвищують свій фаховий рівень. Протягом 2004-2006 років Мазоха Г.С. навчалася в докторантурі і успішно захистила докторську ... Читати далі »
    Переглядів: 908 | Додав: admingy | Дата: 30.04.2013

    27 квітня 2013 року за ініціативи Студентської ради університету було проведено екологічну акцію «Студентський суботник», в якій взяли участь студенти та активісти студентського самоврядування нашого університету. Місцем прибирання стала прилегла територія університету зі сторони «Стогніївського шляху». Від колективу Студентської ради університету висловлюємо подяку всім учасникам, які взяли участь у цій акції!
    Переглядів: 458 | Додав: admingy | Дата: 28.04.2013

    25-26 квітня відбулася VI міжнародна наукова конференція «Умови економічного росту в країнах з ринковою економікою». У конференції прийняли участь 350 учасників із 10 країн центральної та Східної Європи, за результатами конференції опубліковано чотири школи фахового видання «Економічний вісник університету». Серед учасників 162 доктори наук, професори, 160 кандидатів наук, 28 аспірантів, 10 академіків галузевих академій та 32 заслужені працівники, було представлено 286 університетів та наукових установ.

    Зі змістовними доповідями виступали:

    д.е.н., професор Федулова Л.І. (Київ, Україна),

    д.е.н., професор Войцех Косєдовськи (Торунь, Польща), ... Читати далі »
    Переглядів: 494 | Додав: admingy | Дата: 27.04.2013

    Двадцять сім років відділяють нас від 26 квітня 1986 року – дня непередбаченої трагедії, наслідки якої не дають, і, вочевидь, не даватимуть спокою людству ще багато років.
    Немає ліку людським втратам, не піддається реальній оцінці шкода, завдана здоров’ю нації, однак найважче виміряти травми моральні, адже Чорнобильська аварія змусила людство усвідомити свою безпорадність перед природою і відчути страх перед майбутнім.
    В серцях людей досі звучить відлуння тих трагічних подій. Ми не маємо права забувати про самопожертву героїв, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя і здоров’я прийдешніх поколінь.
    Будьмо ж гідними їх, згадаймо ... Читати далі »
    Переглядів: 518 | Додав: admingy | Дата: 26.04.2013

    22 квітня 2013 року в залі ім. В. Сухомлинського в рамках районного методичного семінару відбулася презентація наукових монографій професорів Переяслав-Хмельницького університету Ганни Токмань та Миколи Корпанюка. Залу було заповнено вщерть — адже сюди прийшли не лише студенти та викладачі філологічного факультету, а й вчителі районних шкіл.
    Вступним словом презентацію відкрив проректор з наукової роботи Сергій Рик. Він представив учасників заходу. Далі тривала цікава і змістовна презентація видань. Запрошеним до виступів авторам, хотілося якнайповніше розповісти про історію створення своїх видань.
    Ганна Токмань, ... Читати далі »
    Переглядів: 643 | Додав: admingy | Дата: 23.04.2013

    19-21 квітня 2013 р. делегація представників Студентської ради Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, а саме Максим Іващенко, Анна Рещук та Тетяна Мяновська, взяли участь у ІІ Міжнародній науково-практичній студентській конференції "Громадський сектор та студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства” на базі Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

    У рамках роботи конференції учасники з України, Польщі та Франції обговорили питання ролі студентського самоврядування у захисті прав студентів; громадського сектора та студентського самоврядува ... Читати далі »
    Переглядів: 542 | Додав: admingy | Дата: 22.04.2013

    Студентки нашого вишу повернулися з Умані. Там дівчата перебували з 15-го по 20-те квітня в рамках програми академічного обміну між Переяслав-Хмельницьким державним педагогічним університетом імені Григорія Сковороди та Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини.  Завдяки Студентській раді вище вказаного навчального закладу в нас залишилися лише приємні спогади. Кожен день був досить насичений, ві ... Читати далі »

    Переглядів: 487 | Додав: admingy | Дата: 21.04.2013

    З 8 по 19 квітня студент історичного факультету Максим Іващенко побував у Польщі в рамках програми «Studu tous to Poland». Він мав змогу ознайомитись із польськими університетами, середовищами, громадськими організаціями, взяти участь у тренінгах, лекціях, семінарах та культурних заходах.
    Переглядів: 538 | Додав: admingy | Дата: 20.04.2013

    Нещодавно театр «Бродвей» нашого університету приймав участь в обласному конкурсі-огляді аматорських театральних студій «Театральна палітра Київщини», який проходив в місті Обухів. Яскравий та неперевершений світ театру показали учасники трьох категорій, даруючи глядачам позитивні відчуття та гарний настрій. Надзвичайно приємно, що колектив вишу здобув третє місце в старшій категорії.
    Переглядів: 538 | Додав: admingy | Дата: 19.04.2013

    « 1 2 ... 34 35 36 37 38 ... 51 52 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz