КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Первинна профспілкова організація Переяслав-Хмельницького
державного педагогічного університету ім. Г. Сковороди
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України
  • Державний вищий навчальний заклад "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди"
  • Асоціація Правозахисних Організаторів Студентів України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 21:45

    Головна » Архів матеріалів
    Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають День національного Прапора, який передує святкуванню Дня Незалежності держави.

    Свято встановлено в Україні «…На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України…» згідно з Указом Президента України, Л.Кучми, «Про День Державного Прапора України» від 23 серпня 2004 року № 987/2004.
    Переглядів: 521 | Додав: admingy | Дата: 23.08.2013

    Традиційно День бухгалтера в Україні щорічно відзначається 16 липня.
    Мабуть не випадково і тому так символічно це свято припадає на середину літа - найжаркіший час року. Адже праця бухгалтерів дуже важка, гаряча і часом навіть пов'язана з ризиком і небезпеками.

    З професійним гарним святом
    Ми бухгалтерів вітаєм,
    Щастя, успіху й достатку
    Від душі ми вам бажаєм.

    Праця ваша нелегка,
    Кожен з нас це знає,
    Клопітлива і важка,
    Тож ми вам бажаєм

    Іще довго так тримати
    І в труді горіти,
    Своєчасно подавати
    Всі баланси й звіти.

    Будьте ви завжди здорові
    Хай минає втома,
    Живіть в злагоді й любові
    На роботі й вдома! ... Читати далі »

    Переглядів: 537 | Додав: admingy | Дата: 16.07.2013

    Наказом Міністерства освіти і науки України від 14 травня 2013 року № 502, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 29 травня 2013 року за № 825/23357, внесено зміни до Умов прийому до вищих навчальних закладів України в 2013.
    Зокрема, пунктом 3.5. Умов прийому з затвердженими змінами передбачено прийом на другий курс вступників, які здобули повну загальну середню освіту (випускники 11 класів). Прийом здійснюється на вакантні місця ліцензованого обсягу відповідного напряму підготовки (спеціальності) на конкурсній основі.
    Згідно з Умовами прийому (розділ V), такі вступники подають заяви про участь у конкурсному відборі на навчання у строки, визначені П ... Читати далі »
    Переглядів: 612 | Додав: admingy | Дата: 07.06.2013

    28 травня в хоровому класі Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету відбулася творча зустріч з відомою українською композиторкою та казкаркою Аллою Вілоріївною Мігай. Українська телеведуча представила студентам університету свою унікальну програму, що ознайомила освітян із різними жанрами мистецтва. Організували зустріч викладачі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання.
    За словами старшого викладача кафедри Антоніни Петрівни Карпенко, такі зустрічі збагачують студентів емоційним досвідом, знайомлять їх із новинками дитячої музики, які вони в майбутньому будуть застосовувати ... Читати далі »
    Переглядів: 601 | Додав: admingy | Дата: 28.05.2013

    Представники ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» взяли участь у науковому заході, присвяченому розгляду проблем історичної памяті про одну із найстрашніших воєн в історії людства.

    Конференція відбувалася на базі Українського католицького університету за підтримки фонду «Tymish and Genovefa Schevchuk Endowment Lectureship».

    Обговорення велося у наступних секціях:
    історична пам'ять як засіб самоідентифікації;
    політика нацистського і комуністичного режимів в Україні та історична пам'ять;
    національно-визвольний рух в Україні та пам'ять про нього;
    дослідження історії Голокосту та пам' ... Читати далі »
    Переглядів: 530 | Додав: admingy | Дата: 27.05.2013

    В межах Всеукраїнського фестивалю науки в нашому університеті була проведена низка як професорсько-викладацьких, так і студентських заходів, на яких були представлені та обговорені результати наукової роботи за попередній рік. За цей час колектив університету досяг значних успіхів у науковій і освітній діяльності. Найголовніше завдання, яке стало перед колективом, — це поліпшення всіх показників по нарощуванню наукового потенціалу університету. На сьогоднішній день в університеті функціонує 10 наукових шкіл, навчально-виховний процес в університеті забезпечують 27 кафедр, на яких працює 377 науково-педагогічних працівників, із них 64 доктори наук, професори, 201 ... Читати далі »
    Переглядів: 654 | Додав: admingy | Дата: 24.05.2013

    День науки – відносно молоде свято для українських учених, хоча Національна академія наук України (НАНУ) була створена ще 27 жовтня 1918 року.

    Мета цього свята – вшанування наукових традицій, досягнень учених, якими ми цілком справедливо пишаємося, і на яких покладаємо великі сподівання.

    Без наукового працівника, без педагога держава не має майбутнього. Їхня наполеглива праця примножує здобутки в науці, вихованні громадян нашої країни. Адже ці люди – це справжні сіячі й садівники на ниві суспільного буття, які творять нове, вирощують зерна мудрості, добра, людяності.

    Розвиток науки, ефективне використання результатів наукової діяльності, впровадження новітніх технологі ... Читати далі »
    Переглядів: 471 | Додав: admingy | Дата: 18.05.2013

    15 травня на стадіоні Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету вже вкотре відбулися традиційні змагання з легкої атлетики серед юнаків та дівчат. У боротьбі взяли участь більше 60 студентів відразу із декількох факультетів — фізичного виховання, географічного, педагогічного та післядипломної освіти.

    У ході запеклої боротьби визначилися переможці, які зайняли призові місця.

    В потрійному стрибку у довжину серед юнаків призові місця розділилися наступним чином: І місце — Володимир Чужа (група ФВ-52) із результатом 13 м 23 см, ІІ місце — Назар Мельник (група ФВ-42) із результатом 11 м 36 см і ІІІ місце — Руслан Гудилко (група ФВ-3 ... Читати далі »
    Переглядів: 609 | Додав: admingy | Дата: 15.05.2013

    Мати. Мама. Матуся. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово.Воно про найближчу, найдобрішу, найкрасивішу і наймилішу людину у світі. Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах, материнська ласка гріє нас все життя аж до старості. Її створив Бог на цій грішній землі для краси і щастя, щоб вона дарувала життя і ... Читати далі »

    Переглядів: 533 | Додав: admingy | Дата: 11.05.2013

    Дзвони Великодні!

    Божа Пасха вже сьогодні.

    ... Читати далі »
    Переглядів: 517 | Додав: admingy | Дата: 05.05.2013

    « 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 51 52 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Безкоштовний хостинг uCoz